OBJEKT
ZA KOGA

Za vse , ki študirate, ste mlajši od 25 let in si želite bivati v okolju, kjer vas ne bodo nenehno motile hišne zabave, hrupni in neuvidevni sostanovalci in obiskovalci. Primerno za študentske pare in posameznike.
MIRNO IN VARNO

Zagotovljeno je mirno in varno okolje za uspešen študij. V objektu ni dovoljeno povzročanje hrupa, prirejanje zabav, vnos in uživanje alkohola in ostalih psihoaktivnih snovi. Objekt je opremljen z varnostnim elektronskim dostopnim in videonadzornim sistemom. Zagotovljen je hiter odziv upravljavca.
JASNO IN PREGLEDNO

Najemnina in stroški, določeni v stalnem, nespremenljivem znesku za celotno obdobje najema. Najemna pogodba in urejen način plačila stanovalcem omogočata jasen pregled stroškov bivanja za celotno šolsko leto.
POVEZANO

Dobre internetne povezave različnih operaterjev za kvaliteten prenos podatkov. WiFi, UniFi, LAN v vseh prostorih. Vsak stanovalec ima lasten nedeljen širokopasovni dostop z hitrostjo do 40Mbps. Priključki za Iptv in CaTv v vseh prostorih.
Z LASTNIMI PARKIRNIMI PROSTORI

Lastno ograjeneo parkirišče z avtomatskimi vrati in neograjeni zunanji parkirni prostori. Za kolesa je na razpolago kolesarnica.
ČISTO

Za higieno in potrošni material v vseh skupnih prostorih skrbi profesionalni čistilni servis.
FITNES

Moderno opremljen fitnes kabinet v objektu, namenjen samo stanovalcem. Primeren za reden trening ali pa samo za razgibavanje v deževnih in hladnih dneh.
PRALNICA

Opremljena samopostrežna pralnica in sušilnica, namenjena samo stanovalcem, omogoča hitro in enostavno vzdrževanje garderobe in posteljnine.